Over Ons

Limque Trading is een jong bedrijf met een brok ervaring. Onze hoofdactiviteit is de aankoop en verkoop van gebruikte transportmiddelen zoals personenauto’s. bedrijfswagens, bouwmachines, en opleggers enz. in binnen en buitenland. Onze doelstelling is om tegen zo laag mogelijke kosten onze klanten in binnen en buitenland te voorzien van een goede kwaliteit gebruikt materieel, zodat zij zelf of hun klanten weer jaren vooruit kunnen. Door de kosten laag te houden, profiteren onze klanten van scherpe prijzen van kwalitatief uitstekend materieel.

Alle voertuigen worden door ons geïnspecteerd voor de aankoop, zodat we er zeker van zijn dat de voertuigen voldoen aan de door ons gestelde strenge eisen. Wil een klant na de aankoop een extra controle of afleverbeurt, of bijvoorbeeld een set nieuwe banden, dan kunnen we ook dat voor u verzorgen.

Door de snelle verkopen in de afgelopen periode, hebben wij helaas steeds vaker klanten teleur moeten stellen. Wilt u dit in de toekomst voorkomen, schrijf u dan in voor onze mailing lijst. Wij sturen u dan een mailing met de laatst binnengekomen voertuigen met de actuele verkoopprijzen.

Indien u een voertuig aan wilt bieden voor de verkoop, dan hebben wij altijd interesse. Wij stellen het op prijs indien u het aanbiedingsformulier invult. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen onder nummer 0622307856

 

—————————————————————————————————-

Limque Trading  koopt en verkoopt gebruikte voertuigen voor de transportsector. Aangezien een groot percentage van onze producten afzet vinden in het buitenland, leveren wij een aantal diensten aan onze klanten, zodat zij op één adres de volledige afwikkeling van export kunnen realiseren, zonder tussenkomst van derden.

Tot onze diensten behoren o.a.:

  • Afmelding voor export Nederlandse voertuigen
  • Levering van export kentekens
  • Levering van Zevendaagse kentekens (Z-kenteken)
  • Afgifte verzekeringsbewijzen (internationale groene kaarten)
  • Exportdocumenten
  • Afgifte vrijwaringsbewijzen
  • Transport van en naar havens in Europa